Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς που αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρομ ως δανεικός από την Μπενφίκα.

Την ερχόμενη Δευτέρα επίκειται κρίσιμη επαφή του Όλαφ Ρέμπε με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του, που πιθανότατα θα κρίνει την πορεία της μεταγραφικής υπόθεσης.

Με  το ζήτημα ασχολούνται και τα ΜΜΕ από την Πορτογαλία, με την εφημερίδα «Record» να αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση: 

«Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Γουέστ Μπρομ για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης  βρίσκεται σε επαφή με τον Κροάτη μέσο για να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Ο Κροβίνοβιτς θέλει να φύγει από την ομάδα της Prempier League αφού έχει παίξει μόνο σε έντεκα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Ο προπονητής Σαμ Αλαρντάις είναι πρόθυμος να τον αφήσει να φύγει, εφόσον ο Κροάτης δηλώσει επίσημα αυτή την επιθυμία.

Ωστόσο για να κλείσει η συμφωνία απαιτείται η έγκριση της Μπενφίκα, με την οποία ο 25χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023».

Πηγή: inPAOK